23 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelauberginebasmatirijstbloemkoolbotercitroenfetagedroogde muntgroentegroentebouillonkaneelknoflookkomijnzaadkorianderkruidnagellente-uiolijfoliepapadumspijnboompittenuiwateryoghurtzoutzwarte peperzwarte rijst
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Dolma's gevuld met wilde rijst

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, kaneel, knoflook, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rozijnen, tomaat in blik, ui, water, wijnbladeren, wilde rijst, witte rijst en yoghurt

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gevulde regenboog tomaten

Ingrediënten:
zwarte bonen, feta, tomaat, griekse yoghurt, groentebouillon, olijfolie, kaneel, tofu, verse muntblaadjes, water, zeezout en zwarte rijst

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Rundvleespastei met wijnbladeren

Ingrediënten:
arboriorijst, berberisbessen, citroen, gedroogde munt, gemalen piment, griekse yoghurt, grof zout, kaneel, knoflook, munt, olijfolie, pijnboompitjes, runderbouillon, rundergehakt, rundermerg, selderijknol, tomaat, ui, wijnbladeren en zwarte peper

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Riso alla orientale

Ingrediënten:
basmatirijst, bladpeterselie, boter, bruine basterdsuiker, doperwt, extra vergine olijfolie, gemberwortel, ghee, groene paprika, groentebouillon, kerrie, knoflook, komijnzaad, koriander, langkorrelrijst, munt, olijfolie, paneer, sesamzaad, sjalot, tomaat, ui, venkelpoeder en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / rijst / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Mexicaanse tomatensoep

Ingrediënten:
avocado, basmatirijst, cheddar, feta, jalapeñopepers, kerstomaat, knoflook, koriander, lente-ui, limoen, munt, olijfolie, rode paprika uit pot, spaanse peper, tomatenblokjes uit blik, tortillachips en yoghurt

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Groentecurry uit Kerala

Ingrediënten:
ananas op siroop, basmatirijst, bloemkool, citroen, curryblaadjes, fenegriekzaad, gember, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, koolzaadolie, koriander, kruidnagel, kurkuma, lente-ui, munt, olijfolie, papadums, rode spaanse peper, tomaat, yoghurt, zilvervliesrijst en zwart mosterdzaad

Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

gevulde courgettes

Ingrediënten:
citroen, courgette, fijne kristalsuiker, gedroogde munt, gemalen komijnzaad, gemalen pimentkorrels, granaatappelmelasse, griekse yoghurt, groentebouillon, knoflook, koriander, munt, olijfolie, rondkorrelrijst, tomaat, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Waanzinnige vega chili

Ingrediënten:
cannellinibonen, citroen, gerookte-paprikapoeder, hete chilisaus, komijnzaad, olijfolie, tomaat, rode uien, knoflook, verse munt, yoghurt, zoete aardappels en zwarte rijst

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Maklouba met knoflook-muntyoghurt

Ingrediënten:
aubergine, aubergines, basmatirijst, bloemkool, bouillon, gedroogde munt, amandel, groentebouillon, water, kaneelstokje, knoflook, milde olijfolie, olie om te frituren, olijfolie, pijnboompitten, rijst, taart, tomaat, tomaten, turkse yoghurt, uien, yoghurt, zout en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe kook je met Nederlandse specerijen?

Ingrediënten:
appelmoes, asperges, avocado, bessen, bloemkool, boter, chocolademelk, foelie, friese nagelkaas, gemalen kruidnagel, groene peper, groenten, kaneel, kaneelpoeder, kaneelstokjes, knolselderij, koekkruiden, koffie, komijn, koolrabi, kruiden, kruidkoek, kruidnagel, kruidnagels, kruidnoten, muskaatnoot, nootmuskaat, peper, pompoen, raapstelen, rijst, rode bes, rode kool, rode peper, room, roze peper, snijbiet, specerijen, speculaas, sperziebonen, spinazie, spruiten, spruitjes, stoofpeertjes, suiker, vruchten, water, waterkers, witte chocolade en witte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Zes tips voor een gezonde vegetarische barbecue en picknick

Ingrediënten:
aardappelen, alcohol, asperges, aubergine, avocadodip, balletjes, munt, bleekselderij, brood, citroensap, courgette, dressing, eieren, eiwitten, fetakaas, gember, granaatappelpitten, groenten, honing, hummus, ijsblokjes, jackfruit, kikkererwten, komkommer, koriander, lente-ui, limoen, linzen, noten, olijfolie, olijven, paprika, pasta, peper, peulvruchten, pijnboompitten, pitten, quinoa, radijsjes, rijst, rode bietensap, rood fruit, schijfjes citroen, sinaasappel, stokbrood, tahin, tempeh, tomaat, tomaatjes en ui