Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Aubergine parmesan
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, tomatensaus, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, ei, gedroogde oregano, gehakt, groente, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, suiker, tomaat, tomatenpuree, tomatensaus, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Italië:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: