Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Paté van Foie Gras "Strassbourg"
- Ingrediënten:
- briochedeeg, cognac, eidooier, ganzenvet, kaneel, kruidnagel, madeira, nootmuskaat, port, foie gras, truffel en varkensfilet
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, brood, ei, granen, hamburgers, jam, knoflook, kruiden, noten, palmolie, peper, peterselie, reuzel, specerijen, suiker, tarwe, tijm, ui, vlees, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Ontbijt uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit De worst story:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Mediterraneo:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: