Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Kipkroketten
- Ingrediënten:
- ei, foelie, frituurvet, kippendijfilet, nootmuskaat, paneermeel, witte boterhammen en witte peper
- Keuken:
- Nederlands / Joods
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, ei, eidooier, frituurolie, gehakt, half-om-halfgehakt, kaneel, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, specerijen, suiker, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Soep bij Janneke thuis:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: