16 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbouilloncitroensapcognaceifondgeklaarde botergruyèreknoflooklente-uimaïzenaolijfolieoude goudse kaaspeperpompoenrauwe hamroomrunderbouillonsjalotslagroomuiwitte peperwitte wijnzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Rillettes van gerookte makreel

Ingrediënten:
boter, cocktailaugurken, droge witte wijn, gerookte makreel, nootmuskaat, verse tijm, witbrood en zwarte olijven

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Polpettone di seitan vestito

Ingrediënten:
bladerdeeg, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, citroenrasp, extra vergine olijfolie, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pecorino, pompoen, seitan, sesamzaad, sjalot, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Gevulde kool met gehakt

Ingrediënten:
bouillon, brood, cognac, ei, garnaal, gemberpoeder, knoflook, mosterd, nootmuskaat, paddestoelen, groene kool, tijm, tomatensaus, ui, varken, witte wijn en worcestersaus

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Hollandse kaasfondue

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, citroensap, jenever, knoflook, maïzena, nootmuskaat, oude goudse kaas, slagroom, suiker, witbrood, witte peper en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Albondigas

Ingrediënten:
droge witte wijn, ei, gezeefde tomaten, half-om-halfgehakt, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode peper, sjalot, verse peterselie, witbrood en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:

Koude kaasfondue

Ingrediënten:
belegen kaas, brood, eierdooiers, nootmuskaat, peper, room, water en witte wijn

Soort:
eieren, kaas en zuivel / kaas
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Boudin blanc

Ingrediënten:
boter, dragon, eekhoorntjesbrood, ei, kinnebak, kippendijen, krulpeterselie, mager varkensvlees, nootmuskaat, sjalotjes, varkensdarm, room, witbrood, witte peper, witte wijn en zeezout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Scandinavische keuken

Ingrediënten:
appels, asperges, brood, daslook, doperwten, groenten, koffie, komkommer, kool, kruiden, morielje, nieuwe aardappelen, paddenstoelen, peren, pompoen, pruimen, rabarber, radijs, roggebrood, seizoensgroenten, specerijen, tomaat, wijn en wortelgroenten