Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten gestoomd met sojasaus
- Ingrediënten:
- bosui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sint-jakobsschelp, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | chilipeper, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gember, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, maïsmeel, mirin, neutrale olie, olie, paprika, peper, plantaardige olie, sesamolie, sesamzaad, suiker, tofu, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit I love groente:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner uit Fresh en light:
Bijgerecht uit Fresh en light:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: