Recept uit De Urban Cook:
Groenetomatensalade Met Dressing Van Limoen, Palmsuiker & Zwarte Peper
- Ingrediënten:
- djeroek poeroet, groene tomaat, komkommer, limoensap, palmsuiker, rode sjalot, spaanse peper, vissaus en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gember, ketjap benteng manis, knoflook, kool, koriander, munt, olie, pindakaas, sambal oelek, sojasaus, sperziebonen, spinazie, taugé, tomaat, ui, vissaus, zoete indonesische sojasaus, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Marie Claire Crispy:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:
Dranken / drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Indorock:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan: