49 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebruine basterdsuikercitroensapeigemberketjap benteng manisknoflookkoolkoriandermuntoliepindakaassambal oeleksojasaussperziebonenspinazietaugétomaatuivissauszoete indonesische sojasauszout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:

Gebakken tonijn met citrusblad en pinda's

Ingrediënten:
djeroek poeroet, gemberwortel, javaanse suiker, komkommer, koriander, limoensap, pinda, rode chilipeper, sereh, sesamolie, tamarindewater, tonijnfilet en vissaus

Keuken:
Aziatisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Vis met bananen - pilitode

Ingrediënten:
arachideolie, banaan, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, gemberwortel, goela djawa, kerrie djawa, koenjit, komkommer, kurkuma, laos, limoensap, makreelfilets, rode spaanse peper, sambal oelek en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Sojabonenkaas met groenten en sinaasappelen - tahoe lengko dan djeroek manis

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gefruite uitjes, goela djawa, ketjap benteng manis, komkommer, limoensap, pindakaas, sambal badjak, sinaasappel, sojabonenkaas, tahoe, taugé, tomaat, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gebakken aubergine met koude sojasaus - tèrong tjoloh-tjoloh Agus

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, ketjap benteng asin, knoflook, komkommer, limoensap, olie, sambal oelek, sambal trassi, ui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Garnalen met ananas 2 - udang nanas 2

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, garnalen, goela djawa, kerrie djawa, knoflook, komkommer, limoensap, rode spaanse peper, ui, verse bladselderij en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Rijstsalade - khao yam

Ingrediënten:
bergamotblad, citroengras, gedroogde garnalen, gemberwortel, grapefruit, jasmijnrijst, khao suay, komkommer, limoensap, nam pla, sjalot, suiker, ta krai, taugé en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
salade / rijst / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gado gado met zelfgemaakte pindasaus

Ingrediënten:
arachideolie, djeroek poeroetblaadjes, eieren, frituurolie, groene asperges, ketjap manis, kokosmelk, komkommer, kroepoek, limoensap, lombok, pinda, palmsuiker, peultjes, pindasaus, rawits, sperziebonen, tahoe, taugé, knoflook, tomaat en tomaten

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Gado-gadosaus

Ingrediënten:
aardappel, bruine suiker, chilipeper, gebakken uitjes, ei, knoflook, kokosmelk, komkommer, kool, kroepoek, lente-ui, limoensap, palmsuiker, pinda’s, sjalot, sojasaus, sperziebonen, taugé, tofu en wortel

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met groenten - ketoprak

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, chinese kool, citroensap, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, pindakaas, sambal oelek, tahoe, taugé, tomaat, ui, verse bladselderij, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente / soja
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met pindasaus - Tahoe goreng saoes katjang

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, pindakaas, sambal oelek, tahoe, ui, verse koriander, verse peterselie, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / soja
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Gadogado met tahoe

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, ei, emping, gebakken uitjes, groene peper, ketjap manis, kokosmelk, komkommer, kroepoek, limoensap, pindakaas, santen, selderij, sperziebonen, suiker, tahoe en taugé

Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...