Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bladpeterselie, citroen, citroensap, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, gedroogde oregano, groente, knoflook, lamsgehakt, melk, munt, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, sjalot, tomatenpuree, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van De Hippe Vegetarier: