Recept uit De kunst van het koken:
Oeufs brouillés - Roereieren
- Ingrediënten:
- boter, eidooier, melk, peper, peterselie, slagroom, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, bouquet garni, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, eiwit, kervel, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, prei, room, sjalot, tijm, ui, witte peper, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken: