Recept uit De Marokkaanse keuken:
salade van gekookte wortelen
- Ingrediënten:
- cayennepeper, gemalen komijn, grof zeezout, kaneel, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, suiker en wortel
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, dille, ei, kaneelstokje, knoflook, koriander, kruiden, kruidnagel, olijfolie, peper, pijnboompitten, poedersuiker, specerijen, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: