Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Brochetas de cordero - Lamsspiesen
- Ingrediënten:
- gemalen komijnzaad, gember, knoflook, lamsbout, olijfolie, peterselie, rode ui, rozemarijn, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | brood, curry, gember, groente, kaneel, kaneelstokje, kikkererwten, knoflook, koriander, kruiden, lamsvlees, laurier, olijfolie, paprika, rijst, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, vlees, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Lekker Happen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: