36 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemfondkalfsbottenknoflooklardonslaurierlaurierbladolieolijfolieparmezaanse kaasrunderbouillonrundvleessjalotstoofvochtsuikertijmtomaatuivarkenszwoerdvleesvolle jonge rode wijnwaterzoutzuivelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Tournedos met polenta en groene saus

Ingrediënten:
basilicum, boter, dijonmosterd, droge sherry, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook, madeira, mignonnette peper, munt, parmezaanse kaas, peper, peterselie, polentameel, runderbouillon, tournedos, wijnazijn, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Surf & turf

Ingrediënten:
aardappel, boter, citroen, knoflook, kreeft, kristalsuiker, mayonaise, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, tournedos, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Beef wellington

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, champignons, eidooier, ganzenleverpastei, kervel, ossenhaas, peper, peterselie, selderij, sjalot en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Klassieke gehaktballen

Ingrediënten:
boter, ei, half om gehakt, olie, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, rundvlees en zout

Keuken:
Duits / Zuid-Oostazië
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Sauté de boeuf à la Bourguignonne

Ingrediënten:
bacon, beurre manié, boter, champignons, fond, gesmoorde uitjes, knoflook, mager spek, olie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, runderhaas, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Rode bietensoep - borsjtsj

Ingrediënten:
boter, knol, laurierblaadje, rode biet, rode wijnazijn, rundvlees, rundvleesbouillon, suiker, ui, verse dille, verse peterselie, witte kool, wortels, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
vlees / soep/bouillon / rundvlees / groente
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Beef wellington met cantharellen

Ingrediënten:
eidooier, bladerdeeg, bladpeterselie, cantharellen, diamanthaas, zout, jeneverbes, olijfolie, peper, peperkorrels, piment, rauwe ham, roomboter, salie, sjalotjes, suiker, water en zonnebloemolie

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf aux olives - Runderstoofpot met olijven en aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisgarnituur, beurre manié, fond, groene oliijven, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piperadegarnituur, pistou-garnituur, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf en piperade - Runderstoofpot met paprika en tomaat

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Haal meer recepten op...