Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Impepata di cozze - Mosselen met zwarte peper
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, knoflook, mosselen, olijfolie en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, knoflook, munt, parmezaanse kaas, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Thuis bij Jamie:
Snack of tussendoortje uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / bijgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër: