Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, citroen, ei, fruit, gedroogde kikkererwten, gember, groene kruiden, groente, kaneel, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, kruiden, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, rundvlees, ui, vis, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Lekker Happen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Betty's Kitchen: