118 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbasilicumbloemcitroensapeieidooiergistkaneelknoflooknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepoedersuikerroomslagroomsuikertijmuiwaterzoutzuivelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelpuree met kruiden

Ingrediënten:
bieslook, boter, koriander, kruimige aardappel, melk, munt, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Kruiden en kaassoufflé

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, cheddar, dille, dragon, eidooier, eiwit, emmentaler, kervel, majoraan, melk, monterey jack kaas, mosterdpoeder, munt, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, roquefort, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Bijgerecht / basisrecept uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Flensjesbeslag (met kruiden)

Ingrediënten:
bloem, boter, dragon, eierdooier, halfvolle melk, kurkuma, saffloerolie, tijm, verse kruizemunt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / gevogelte / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:

Tortellini met ricotta en munt

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, knoflook, laurier, melk, munt, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, tarwebloem, tomaten en ui

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Ingrediënten:
bloem, boter, boter, brood, broodjes, deeg, gist, ijswater, kaas, karnemelk, knoflook, kruiden, water, meel, platbrood, popcorn, slagroom, tarwebloem, gedroogde gist, vet, volle yoghurt, water, wei, yoghurt, zelfrijzend bakmeel, zout, zoutvlokken en zure room

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Ingrediënten:
bloem, boter, boter, brood, broodjes, deeg, gist, ijswater, kaas, karnemelk, knoflook, kruiden, water, meel, platbrood, popcorn, slagroom, tarwebloem, gedroogde gist, vet, volle yoghurt, water, wei, yoghurt, zelfrijzend bakmeel, zout, zoutvlokken en zure room

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Gevulde omelet met verse kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, dragon, ei, kervel, melk, munt, olijfolie, oregano, peterselie, room, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tomatencobbler met topping van verse kruiden

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicum, bloem, boter, ei, karnemelk, koriander, maïsmeel, maïzena, munt, natriumbicarbonaat, olie, oregano, peterselie, rozemarijn, tijm, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Courgetteomelet met pijnboompitten, kruiden en sumak

Ingrediënten:
boter, courgette, knoflook, melk, olijfolie, pijnboompitten, scharrelei, sumak, verse bladpeterselie, verse dille, verse munt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Erwtensoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, doperwten, ei, melk, mosterdpoeder, munt, parmezaanse kaas en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:

Zondagse lunchsauzen

Ingrediënten:
appel, boter, citroen, cranberry's, engelse mosterd, gemberpoeder, kruidnagel, laurier, melk, munt, nootmuskaat, peper, sinaasappel, suiker, witbrood, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Brits
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / bij de koffie uit Minimania:

Vruchtentaartjes À La Sénéquier

Ingrediënten:
ananas, bakpoeder, eidooier, kiwi, maïzena, meel, melk, munt, ricotta, rijst, vanillesuiker, boter en zomerbessen

Soort:
zoet / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Polenta of gierstsoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, gierstpuree, knoflook, melk, mosterdpoeder, munt, polenta en zwarte peper

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Croccante al pistacchio

Ingrediënten:
amandel, bloem, boter, bramen, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, kristalsuiker, melk, munt, pistache, poedersuiker, rood fruit en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Lamszwezerik met een witte-peperkorst, doperwtenpuree en miso

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, citroenschil, doperwten, doperwtenscheuten, grof zeezout, lamsoren, lamszwezerik, maïzena, mirin, munt, olijfolie, rijstazijn, sesamolie, volle melk, witte misopasta, witte peper, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alle smaken van de regenboog:

Kaaspasteitjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, feta, gedroogde munt, melk, parmezaanse kaas, ricotta, witte azijn en zoet paprikapoeder

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Blini's met tuinkruiden

Ingrediënten:
bieslook, boekweitmeel, boter, dragon, ei, gedroogde gist, kervel, melk, munt, slagroom, suiker, water en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Haal meer recepten op...