Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bruine saus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, groentebouillon, melk, olijfolie, peper, tijm en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, bleekselderij, bouillon, citroen, courgette, ei, foelie, half-om-halfgehakt, kalkoenvlees, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, laurier, mosterdzaad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode paprika, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: