Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Flensjes met pompoenpuree
- Ingrediënten:
- belegen kaas, bloem, boter, citroensap, ei, margarine, melk, peterselie, pompoen, salie, slagroom, tijm en volle melk
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, bouillon, droge witte wijn, eidooier, eiwit, frituurolie, gaar vlees, gelatine, gruyère, kip, kookvocht van vis, kruiden, laurier, paneermeel, peper, peterselie, room, suiker, tijm, tongfilet gepocheerd in witte wijn, truffel, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:
Snack of tussendoortje uit De herenkookclub:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Noma:
Recept uit Ons bakboek: