Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, halfvolle room, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, spinazie, suiker, tijm, ui, water, witte peper, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co: