Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsvlees in melk met ham - arrosto al latte e prosciutto
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsvlees, melk, rauwe ham, uitgebeende kalfsborst en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / varkensvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, ei, gekookte ham, ham, hamvet, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, oud witbroodkruim, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, slagroom, tijmsaus, ui, vlees, volle melk, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Pizza & pasta:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Okoko recepten: