Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsoesters met melk - scaloppine al latte
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsoester, kappertje, melk, paneermeel, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bouillon, citroensap, ei, eidooier, frituurolie, gehakt, gekookte ham, gerookte spekjes, half-om-halfgehakt, ham, kaas, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rundergehakt, suiker, ui, water, witte peper, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zuurkool |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: