Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Gepocheerde eieren in roomsaus
- Ingrediënten:
- ei, franse dragonmosterd, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, voorgerecht en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / boter en olie / meel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, bouillon, citroensap, eidooier, eiwit, frituurolie, frituurvet, gekookte ham, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, rundergehakt, sjalot, suiker, ui, water, witte peper, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie: