16 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloembotercayennepeperdroge rode wijneielleboogjesmacaronifijne kristalsuikergehaktgemalen kaneelhalfvolle melkkefalotyriknoflookkruidnagelpoedernootmuskaatoud witbroodpaneermeelpaprikaparmezaanse kaaspepersuikeruizout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Groentevulling

Ingrediënten:
brood, flespompoen, gedroogde cranberry's, gemalen koriander, halfvolle melk, kaneel, nootmuskaat, olijfolie, pistachenoten, rode ui en salie

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Ontbijt / diner / nagerecht uit Culinaria España:

Wentelteefjes - torrijas

Ingrediënten:
eieren, kaneel, melk, olie, oud witbrood en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / ei/omelet/frittata
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Mrs. Ball’s bobotie

Ingrediënten:
abrikozenjam, amandelen, appel, azijn, ei, garam masala, gehakt, kaneel, kerriepoeder, knoflook, kurkuma, melk, mrs. ball's chutney, olijfolie, peper, rozijnen, ui, witbrood en zout

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / nagerecht uit Brindisa:

Torrijas - Wentelteefjes

Ingrediënten:
citroenschil, ei, kaneelpoeder, kaneelstokje, melk, olijfolie, oud briochebrood, oud casinobrood, sinaasappelschil, slagroom, suiker en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige pasta met plakken aubergine en tomaten

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, broodkruim, cayennepeper, chilivlokken, ei, elleboogjesmacaroni, kaneel, kefalotyri, kruidnagelpoeder, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanolie, penne, tomaten en ziti

Keuken:
Grieks
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Feestelijke Kerstkrans

Ingrediënten:
ei, broodkruim, chilivlokken, fijne kristalsuiker, gehakt, korstdeeg, melk, olijfolie, paprika, rode bessen, snee witbrood, steranijs, knoflook, kaneel, ui en zoet paprikapoeder

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kerstkrans recept - Food and Friends

Ingrediënten:
ei, broodkruim, chilivlokken, fijne kristalsuiker, gehakt, korstdeeg, melk, olijfolie, paprika, rode bessen, snee witbrood, steranijs, knoflook, kaneel, ui en zoet paprikapoeder

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Patrijs met kool - perdiz con coles

Ingrediënten:
bacon, bloem, chorizo, cognac, droge rode wijn, ei, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, groene kool, knoflook, kwartel, melk, nootmuskaat, olijfolie, patrijs, piepkuiken, pittige varkensworst, reuzel, savooiekool, sinaasappelrasp, tomaat, ui, varkensgehakt, verse marjolein, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witbrood, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige pasta met aubergine en kaas

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, broodkruim, cayennepeper, chilivlokken, ei, elleboogjesmacaroni, kaneel, kefalotyri, knoflook, kruidnagelpoeder, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, penne, peper, tomaat, tomaten uit blik, ziti en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Aubergine-lamsvleeskasserol - moussaka

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, broodkruim, droge rode wijn, ei, gemalen kaneel, kasseri, knoflook, lamsgehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, ricotta, tomaten, tomatenpuree, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige aardappelen met aubergine en kaas

Ingrediënten:
aardappelen, aubergine, bloem, boter, broodkruim, cayennepeper, chilivlokken, ei, kefalotyri, kaneel, kruidnagelpoeder, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, rode ui, tomaten, tomaten uit blik en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Vlechtwerkvlaai met pruimen en frambozen

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, citroensap, deeg, dille, groenten, kaneel, komkommer, kristalsuiker, marinades, mayonaise, melk, mosterd, olie, pappardelle, ricotta, slagroom, taart, vis, vlees, wijn, zalm, zure room en zwarte peper