Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Griesmeelcake met rozijnen
- Ingrediënten:
- arachideolie, bruine rum, eieren, griesmeel, honing, melk, sultanarozijnen en water
- Soort:
- zoet / koek en gebak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bakpoeder, bloem, boter, cacao, citroen, ei, eidooier, eiwit, gedroogde gist, gehakt, gist, honing, kaneel, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, tarwebloem, ui, vanillesuiker, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Ontbijt uit Brindisa:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit United states of cakes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit United states of cakes:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit Bakboek:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: