Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsvlees in melk met ham - arrosto al latte e prosciutto
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsvlees, melk, rauwe ham, uitgebeende kalfsborst en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / varkensvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, ei, eidooier, gekookte ham, gruyère, kaas, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, slagroom, ui, vlees, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Ontbijt / brunch / lunch uit Nigella Express:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Amuse / diner uit Thermomix Feest:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: