24 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercoulis de tomateseikaasknoflookkruidenoliepaneermeelparmezaanse kaaspepersauce chivrysauce mornaysauce mousselinespecerijensuikeruivetwaterwitte peperzonnebloemoliezoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Mini-croque-monsieur

Ingrediënten:
bloem, eiwitten, gekookte ham, gruyère, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, vetstof, witbrood en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Gegratineerde bleekselderij - feuilles de céleris à la ménagère

Ingrediënten:
ansjovis op zout, bleekselderij, boter, eierdooier, gruyère, melk, nootmuskaat, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Timbales d'asperges - Aspergetimbaal

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, gekookte asperges, gruyère, melk, nootmuskaat, olie, sauce chivry, sauce mornay, sauce mousseline, ui, witte asperge uit blik en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Timbales de chou-fleur - Bloemkooltimbaal

Ingrediënten:
boter, broodkruim, coulis de tomates, ei, gekookte bloemkool, gruyère, melk, nootmuskaat, olie, sauce au cari, sauce chivry, sauce mornay, sauce mousseline, ui en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Timbales de broccoli - Broccolitimbaal

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, gekookte broccoli, gruyère, melk, nootmuskaat, olie, sauce chivry, sauce mornay, sauce mousseline, ui en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Timbales de choux de Bruxelles - Spruitentimbaal

Ingrediënten:
boter, broodkruim, coulis de tomates, ei, geblancheerde spruiten, gruyère, melk, nootmuskaat, olie, sauce aurore, sauce chivry, sauce mornay, sauce mousseline, sauce tomate, ui en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Timbales d'épinards - spinazietimbaal

Ingrediënten:
boter, broodkruim, coulis de tomates, ei, gruyère, melk, nootmuskaat, olie, sauce aurore, sauce chivry, sauce mornay, sauce mousseline, sauce tomate, spinazie, ui en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Nestjes van de nettenboeters

Ingrediënten:
bier, bloem, boter, brood, ei, frituurvet, haringfilet, kaas, melk, nootmuskaat, peper, tongfilet, verse peterselie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Spruitjes met uitjes uit de oven

Ingrediënten:
boerenboter, ei, kaas, melk, nootmuskaat, olie, spruitjes, ui, volkorenbrood, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:

Spinazieknödel

Ingrediënten:
diepvriesspinazie, eieren, bloem, boter, kaas, parmezaanse kaas, melk, nootmuskaat, oud witbrood, peper, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Jamie Oliver: lasagne met krokante eend

Ingrediënten:
cheddar, chianti, eend, fontina, bloem, boter, tomaat, parmezaanse kaas, goudse kaas, halfvolle melk, kaas, kruidnagels, lasagnevellen, laurierblaadjes, marjolein, nootmuskaat, olijfolie, oud brood, spinazie, bleekselderij, taleggio, knoflook, ui, verse rozemarijn en wortels

Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Cannelloni Gevuld Met Ricotta En Mortadella

Ingrediënten:
bloem, boerenbrood, boter, brood, broodkruimels, cannelloni, eieren, fruit, peterselie, gele ui, kaas, knoflook, knoflook, lasagnevellen, melk, mortadella, muskaat, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, taleggio, tarwebloem, zout, ui, volle melk, water, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Filippijnse vis

Ingrediënten:
broodkruim, cashewnoten, citroensap, kaas, knoflook, laurierpoeder, madeira, melk, nootmuskaat, peper, sherry, ui, vis en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
vis
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Duitse keuken

Ingrediënten:
anijs, augurk, azijn, beslag, bieslook, bonenkruid, brood, cake, deeg, dille, dragon, fruit, gefermenteerde melk, groenten, jam, jeneverbessen, kaneel, kardemom, karwijzaad, kerriepoeder, knoedels, komijn, komkommer, korianderzaad, kruiden, kruidnagels, laurierblad, lavas, marjolein, mayonaise, mosterdzaad, nootmuskaat, paprikapoeder, pasta, peper, peterselie, piment, rum, specerijen, strudel, suiker, tijm, vanille, vet, vlees, wei, zachte kaas, zuivel en zuring

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nieuwe ontdekkingen #45

Ingrediënten:
amandelen, bosvruchten, broodjes, cashewnoten, chocolade, eiwitten, extra pure chocolade, ijs, kaas, kaneel, kruiden, melk, melkchocolade, muesli, noten, pasta, rookworst, snappers, specerijen, water, yoghurt, zaden, zout en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Valess Crispy Sticks

Ingrediënten:
broodje, chili, eiwitten, gist, gluten, komkommer, kruiden, magere melk, maïsmeel, paneermeel, raapzaadolie, sla, specerijen, stabilisator, suiker, tarwemeel, tomaat, tomatenpoeder, tortillachips, uienpoeder, vet, vleesvervanger, wrap, zonnebloemolie, zout, zout en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Valess Crispy Sticks

Ingrediënten:
broodje, chili, eiwitten, gist, gluten, komkommer, kruiden, magere melk, maïsmeel, paneermeel, raapzaadolie, sla, specerijen, stabilisator, suiker, tarwemeel, tomaat, tomatenpoeder, tortillachips, uienpoeder, vet, vleesvervanger, wrap, zonnebloemolie, zout, zout en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Mister Kitchen’s V-Burger paddenstoelen-kaas

Ingrediënten:
boon, brood, burger, hamburgers, cayennepeper, champignon, chiazaad, ciderazijn, curry, eieren, eiwitten, gedroogd eekhoorntjesbrood, gluten, granen, groenten, jam, kaas, knoflook, melk, miso, noten, oude kaas, paddenstoelen, palmolie, peterselie, peulvruchten, pijnboompitten, pindakaas, rijstmeel, selderij, specerijen, spelt, suiker, tarwebloem, tarwemeel, tijm, ui, vet, vlees, vleesvervanger, wortel, zaden, zeezout, zonnebloemolie en zwarte bonen