Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Baccala met melk uit de over
- Ingrediënten:
- ansjovis, gezouten kabeljauw, knoflook, melk, olijfolie, olijven, peterselie en ui
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, sjalot, tijm, volle melk, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Brunch / lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co: