Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Tompoes van boekweitflensjes en zalm met dille
- Ingrediënten:
- boekweitflensjes, citroensap, crème fraîche, dille, gerookte zalm, peper en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, dille, ei, eidooier, gelatine, gerookte zalm, haring, knoflook, komkommer, mosterd, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, visbouillon, witte wijn, zalm, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal: