Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Kabeljauw met pancetta en kaas
- Ingrediënten:
- boter, citroen, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, sjalot, veldsla en witbrood
- Soort:
- vis / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardpeer, ansjovis, ansjovis op zout, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemkool, chilipeper, citroen, ei, groentebouillon, komijn, melk, olijfolie, paprika, peper, radijs, rucola, sjalot, witbrood, witvisfilet, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht / italiaanse antipasti / vis-antipasti / tussengerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen: