Recept uit Wild en gevogelte:
Saus met spekreepjes en champignons
- Ingrediënten:
- boter, champignons, gevogelteglace, magere room, sjalot, slagroom, spekreepjes, water, witte peper en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, ei, fruit, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, lente-ui, maïzena, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept van Miss Fromage:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Jenny Alvares:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Talk Nomz To Me:
Basisrecept uit Noma: a work in progress: