Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Rode kool ovenschotel
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, appel, gehakt, hacheekruiden, knoflook, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, rode kool en tomatenpuree
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, citroensap, courgette, ei, gember, groente, kool, lente-ui, olijfolie, paprika, peper, peterselie, sjalot, sojasaus, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: