Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapeidooiereiwitgroenteknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliesuikertomaatuiwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Aardappelen met melk en eieren

Ingrediënten:
aardappel, eieren, gruyère, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Knapperige gebakken aardappel met ei

Ingrediënten:
arachideolie, druivenpitolie, ei, maïsolie, olijfolie, tomaat, vastkokende aardappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Gepofte aardappels met ei en tonnatosaus

Ingrediënten:
aardappels, ansjovisfilets, citroensap, eidooier, eieren, kappertjes, knoflook, peterselie, tonijn uit blik en zeezoutvlokken

Soort:
aardappelgerecht / Gegaarde groenten
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:

Viooltjessalade met gefrituurde salie, ei en aardappel

Ingrediënten:
aardappel, barbarakruid, bloem, bloemenhoning, bronwater, ei, frituurolie, krielaardappelen, lamsoor, melde, nieuw-zeelandse spinazie, oost-indische kers blad, rode aardappel, rucola, salie, sla, sodawater, veldsla, violengelei, viooltjes, zeezout en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vegetarisch / azijn / boter en olie
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

ei-aardappelomelet

Ingrediënten:
aardappel, ei, kurkuma, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...