Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: