Recept uit De Dikke van Dam:
Rode kool op zijn Hollands
- Ingrediënten:
- appel, azijn, bessengelei, boter, jeneverbessen, kruidnagel, laurier, rode kool, vossenbessen en water
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, bonen, brood, fruit, groente, kaneel, knoflook, knolselderij, kool, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, room, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vis, vlees, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van Es' Factory:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: