Recept uit Wild en gevogelte:
Saus met spekreepjes en champignons
- Ingrediënten:
- boter, champignons, gevogelteglace, magere room, sjalot, slagroom, spekreepjes, water, witte peper en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, maïzena, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, witte peper, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: