Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Gekookte rijst met afgepast water
- Ingrediënten:
- boter, olie, water, wilde rijst en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- rijst / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, knoflook, koriander, lente-ui, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, rijst, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, tomaat, ui, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Baru Belanda:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Snack of tussendoortje uit Speisekammer:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Snack of tussendoortje uit Speisekammer:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought: