67 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroensapgroentekikkererwtenknoflookkokosmelkkorianderkruidenkurkumalente-uiolijfoliepaprikapeperrijstrundvleessesamoliesojasausspecerijensuikeruivleeswaterwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Yakiniramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, entrecote, gember, kippenvet, knoflook, noodles, nori, olie, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, sojasaus en taugé

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Sissende steak

Ingrediënten:
eiernoedels, entrecote, gemberwortel, hoisinsaus, knoflook, koriander, lente-ui, limoen, oesterzwam, pinda’s, radijs, rode spaanse peper, romainesla, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, taugé, tijgergarnalen, tuinkers en vijfkruidenpoeder

Soort:
vlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Biefstuk à l'orange

Ingrediënten:
aardappelmeel, chilisaus, donkere sojasaus, gedroogde mandarijnschil, gember, heldere bouillon, lente-uien, maïsolie, marinade voor rundvlees à lorange, medium dry sherry, runderbil, runderlende, shaoxingwijn, sinaasappel en sojaolie

Keuken:
Chinees / Taiwanees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Rundvlees in oestersaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, asperges, gember, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor rundvlees, medium dry sherry, oestersaus, rosbief, runderlende, sesamolie, shaoxingwijn en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Roergebakken broccoli met rundvlees

Ingrediënten:
broccoli, gember, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor broccoli met rundvlees, medium dry sherry, riblappen, runderlende, saus bij broccoli met rundvlees, shaoxingwijn, sojaolie, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Gebraden runderlende met komkommerkimchi en verse pruimen

Ingrediënten:
bosui, fijne kristalsuiker, gedroogde chilivlokken, gember, gochujang, grof zeezout, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, mirin, nanami togarashi, pruimen, rijstazijn, runderlende, vissaus, wortel en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Rundvleessaté

Ingrediënten:
anijspoeder, arachideolie, bruine suiker, citroengras, citroensap, gember, gemberwortel, honing, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, korianderpoeder, kurkuma, lichte sojasaus, pindakaas, runderbiefstuk, runderlende, sjalot, sojasaus, tabasco en water

Keuken:
Aziatisch / Zuid-Oostazië
Soort:
barbecue/grill / rundvlees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Aziatisch rundvlees

Ingrediënten:
alfalfa, cashewnoten, ingelegde gember, komkommer, koriander, lendestuk, lente-ui, limoen, olijfolie, radijs, rijstnoedels, rode spaanse peper, romaine sla, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, tuinkers, vijfkruidenpoeder, vissaus, wortel en zonnebloempitten

Soort:
salade / vlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Rundvleescurry

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, citroenschil, gemberwortel, japanse sojasaus, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, rundvlees, sjalot en vleesbouillon

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Saté bali (Saté uit Bali)

Ingrediënten:
asem, djahé, djeroek poeroet, djinten, kemirienoten, ketoembar, knoflook, koenjit, laos, olie, rundvlees, salam, santen, sereh, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...