57 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: alcoholazijnbleekselderijboterknoflookkruidenkruidnagellaurierolieolijfoliepeperpeterseliepreispecerijensuikertomaattomatenpureeuivetwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:

Runderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, laurierblad, runderschenkel, tijm, ui, water, wortel, zonnebloemolie en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gepaneerde varkenspootjes

Ingrediënten:
alcohol, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, paneermeel, saus naar keuze, ui, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Beignets van varkenspootjes

Ingrediënten:
alcohol, bakpoeder, bloem, knoflook, laurierblad, melk, ui, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Beignets van lamspootjes

Ingrediënten:
alcohol, bakpoeder, bloem, citroensap, knoflook, kruidnagel, lamspoot, laurierblad, melk, ui, verse peterselie, verse tijm, water, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamspootjes met tomatensaus

Ingrediënten:
alcohol, bloem, citroensap, knoflook, kruidnagel, lamspoot ontbeend, laurierblad, suiker, tomaat, ui, verse peterselie, verse tijm, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Varkenspootjes met tomatensaus

Ingrediënten:
alcohol, knoflook, kruidnagel, laurierblad, suiker, tomaat, ui, varkenspoot ontbeend, verse peterselie, verse tijm, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Bizonchili - bison chili

Ingrediënten:
bizongehakt, bleekselderij, groene paprika, knoflook, laurierblad, plantaardige olie, salsa, tijm, tomaat, ui, water, zure room en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Langzaamgegaarde kip

Ingrediënten:
citroenschil, knoflook, laurierblad, olie, pekel, peterselie, rozemarijn, scharrelkip, tijm, water en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kip met rijst - poule au riz

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, kippenorgaanvlees, langkorrelrijst, laurierblad, peper, plantaardige olie, poularde, ui, verse peterselie, verse tijm, water, witte bourgogne, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Varkenspootjes met Spaanse saus

Ingrediënten:
alcohol, bouquet garni, kalfsschenkel, knoflook, laurierblad, ui, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Kikkererwtensalade - salade de pois chiches

Ingrediënten:
azijn, gedroogde kikkererwten, knoflook, kruidnagel, laurierblad, mineraalwater, olie, peper, ui, verse peterselie, verse tijm, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
salade / peulvruchten / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Dunkler Kalbsfond - Donkere kalfsfond

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbotten, kalfspoot, knoflook, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, san marzanotomaten, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding groente marineren

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, groente, korianderpoeder, laurierblad, olie, peterselie, tijm, water en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / marinade
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Heldere kippensoep met knaidlach

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, dille, droge witte wijn, ei, gember, koriander, laurier, margarine, matzemeel, pimentkorrels, raap, rozemarijn, scharrelkip, sodawater, tijm, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Haal meer recepten op...