Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Kipsate met pindasaus
- Ingrediënten:
- djinten, honing, kerrie, ketoembar, kippenborstfilet, knoflook, limoensap, pinda's, sesamolie, sjalotjes en water
- Keuken:
- Indonesisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, gember, gist, kaneel, kipfilet, knoflook, maïzena, olie, olijfolie, plantaardige olie, rijstazijn, rijstwijn, rode ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, ui, vloeibare honing, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit NAJAT:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Simone's Kitchen:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Ontbijt uit NAJAT:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen: