56 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbieslookbloembroccolicashewnoteneigarnaalgehaktgemberpoederhoningkaneelkipfiletknoflookkristalsuikerlente-uilichte sojasausoestersausolieolijfoliepeperrijstazijnsesamoliesojasaussuikerwitte wijnazijnzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kreeft met gember en lente-ui

Ingrediënten:
cognac, gember, heldere bouillon, langoustine, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, oestersaus, rivierkreeftjes, shaoxingwijn, sojaolie en water

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Chocolade-gember-brownies met walnoot

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, cacao, ei, gemberpoeder, kristalsuiker, maïzena, olie, pure chocoladedruppels, stroop, walnoten, water, zout en zuiveringszout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Ingemaakte kersen

Ingrediënten:
gemberpoeder, kaneel, kersen, kristalsuiker, maïzena en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Ingemaakte pruimen

Ingrediënten:
gemberpoeder, kaneel, kristalsuiker, maïzena, pruimen en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Lichte zoetzure saus

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, gemberwortel, gemberwortelpoeder, goela djawa, ketjap benteng manis, maïzena, sambal oelek, tomatenpuree, water en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Kylie Kwong - Food for thought

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:

<rs. Xu's garnalrn met longjimg thee

Ingrediënten:
arachideolie, gember, knoflook, longjing theebladeren, maïzena, ongekookte garnalen, plantaardige olie, shaoxingwijn en water

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Kip & hamloempia

Ingrediënten:
bosui, chinees vijfkruidenpoeder, ei, gekookte ham, gember, kipfilet, loempiavellen, maïzena, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte / varkensvlees
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Gyoza

Ingrediënten:
bosui, dipsaus voor gyoza, gember, gyozavellen, kipgehakt, knoflook, maïzena, sesamolie, sojasaus, spitskool, varkensgehakt, water en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Broccoli met oestersaus

Ingrediënten:
broccoli, chilipepervlokken, gember, maïzena, oestersaus, sesamolie, sojasaus, suiker, knoflook, water en witte wijnazijn

Een recept uit Hans Belterman - singapore

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / snack en tussendoortje uit singapore:

Loempia's uit Singapore - spring rolls

Ingrediënten:
arachideolie, bamboespruiten uit blik, chinese kool, chinese waterkastanje, daikon, gedroogde chinese champignons, gemberwortel, ijspegels, knoflook, lichte chinese sojasaus, loempiavellen, mager varkensvlees, maïzena, oestersaus, prei, rammenas, reuzenradijs, sesamolie, taugé en voorjaarsui

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / quiche / frituur
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Broccoli met oestersaus

Ingrediënten:
broccoli, chilipepervlokken, gember, maïzena, oestersaus, roosjes, sesamolie, sojasaus, suiker, knoflook, water en witte wijnazijn

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken aubergine met visaroma

Ingrediënten:
aubergine, gember, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, rijstazijn, shaoxingwijn, sichuan chilipasta, sojaolie, suiker, water, witte wijnazijn, wolkenoren en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...