Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, bouillon, fond, gedroogde tijm, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, vlees, volle jonge rode wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept van Lekker Happen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: