199 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijboterbroodcitroencitroensapcourgettegemberolieolijfoliepaprikapeperpeterselierozemarijnsuikertijmtomaatuivleeswaterzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Winterse tomatensoep met groenten

Ingrediënten:
gedroogde tomaat, groentebouillon, groenten, honing, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, tijm, tomaat uit blik, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / vegan / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

3 x tzatziki van paprika, radijs en wortel

Ingrediënten:
bieslook, brood, citroen, crackers, griekse yoghurt, groente, knoflookteen, komkommer, lente-ui, paprika, peterselie, radijs, ras el hanout kruiden, rode peper, tzatziki, wortel, wortels, yoghurt en 
zout en peper

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groenten met pindasaus 2 - petjel 2

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bleekselderij, bloemkool, broccoli, bruine basterdsuiker, gefruite uitjes, goela djawa, groente, ketjap benteng manis, knoflook, knolselderij, laos, oelek, pindakaas, prei, pronkbonen, raapje, raapstelen, snijbonen, sperziebonen, spinazie, stoofsla, tahoe, taugé, trassi, ui, waterkers, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
groente / soja
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Tom Kha Gai Met Groenten

Ingrediënten:
broccoli, champignons, chilipeper, citroengras, groenten, kippenbouillon, kokosmelk, lente-ui, limoensap, bakolie, peultjes, rawits, shiitakes, suiker, knoflook, gember, verse koriander en vissaus

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Saffraan-lasagne van geroosterde groente

Ingrediënten:
basilicum, bloem, broccoli, cherrytomaten, chilipeper, courgette, eieren, groente, groenten, harde bloem, rode ui, knoflook, lasagne, water, olijfolie, oregano, paprika, pasta, pastadeeg, peterselie, puntpaprika, saffraan, tomaten, uien, zout en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De beste vegetarische groente recepten van 2016

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, brandnetels, cavolo nero, groene asperge, groene asperges, groente, groenten, knolselderij, minestrone, palmkool, pastinaak, pompoen, portobello, risotto, spruitjes, vlierbloesem, wilde knoflook, witte asperge, zoete aardappel en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

13 tips om je peuter meer groente te laten eten

Ingrediënten:
avocado, bloemkool, bouillonblokje, champignons, courgette, fruit, gehakt, gehakt, groente, groenten, havermout, knoflook, koolrabi, kwark, limoenschil, mandarijn, olijfolie, paprika, pindakaas, pompoen, rode biet, roerei, snoeptomaatjes, tomaat, tomatensaus, verse geitenkaas, verse munt, water, wortel, worteltjes, yoghurt, zoete aardappel en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegetarische tandoori tempeh met zoetzure groenten en platbrood

Ingrediënten:
basilicum, brood, garam masala, gember, groene kruiden, groenten, honing, kaneel, kip, knoflook, kokosolie, komijn, komkommer, koriander, kruiden, kruidnagel, marinade, masala, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, pasta, peterselie, platbrood, rode paprika, sesamzaad, sesamzaadjes, tandoori kruidenpasta, tempeh, tomatenpuree, verse koriander, verse peterselie, witte wijnazijn, witte wijnazijn, wortels, wraps en zwarte peper

Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Geschmorte Kalbsbäckchen mit Barolo-Sauce, Stielmus und eingelegten Perlzwiebeln / Gesmoorde kalfswang met Barolosaus, raapstelen en ingelegde pareluien

Ingrediënten:
barolosaus, bleekselderij, geklaarde boter, ingelegde pareluitjes, kalfsfond, kalfswang, knoflook, korianderkorrels, laurier, maïzena, oude balsamicoazijn, peper, peperkorrels, pimentkorrels, raapstelen, rode wijn, rozemarijn, snijbiet, steranijs, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Atjar Tjampoer

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, djahé, djinten, fruit, kokosnootvruchtvlees, groente, groenten, gula djawa, haricots verts, juruk purut, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, kokos, komkommer, kool, kunyit, laos, lombok, olie, pinda’s, rode lombok, salamblaadje, sereh, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, witte kool, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Haal meer recepten op...