105 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembouilloncitroencitroensapeigroentegroentebouillonkaasknoflooklaurierbladmelkoliepeperpeterseliepompoenrijstspinazietijmuivleeswaterwitte wijnwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Snijbiet

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, boter, cantharellen, doorregen spek, gevogeltefond, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, snijbietblad, tijm, wortel en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

River Cottage zomerse groentetuinsoep

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, boter, citroenmelisse, courgette, erwtenscheuten, erwtjes, groentebouillon, koolzaadolie, lente-ui, little gem, munt, olijfolie, peterselie, sla, snijbiet, tuinbonen, venkelgroen, venkelknol, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Klipvis met saffraan

Ingrediënten:
bloem, groentebouillon, kabeljauw, klipvis, boter, olijfolie, saffraan, snijbiet, spinazie, bleekselderij, ui, water, witte wijn en wortels

Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Veggie bites

Ingrediënten:
boter, ham, jonge worteltjes, lente-uitjes, olijfolie, peper, rijst, rode biet, rodewijnazijn, snijbietbladeren, bleekselderij, zout, venkelknol, volkoren tarwemeel en water

Soort:
hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Filet van rode barbeel en kleine inktvisjes, gevuld met aubergineragout - les filets de rougets et petits encornets farcis de Méditerranée-poèlée aux aubergines

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, boter, chipolataworstjes, citroensap, tijm, inktvisjes, knoflook, kreeftensoep, laurierblad, olijfolie, paneermeel, rijst, rode barbeelfilet, rode côte de provence, sjalot, snijbietblad, ui, verse peterselie, peper, witte wijn en zeezout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:

Bagna caôda

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, bloemkool, boter, ciabatta, groente, knoflook, olijfolie, peper, venkel en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente / vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte lasagne

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, groente, lasagnevellen, olijfolie, parmezaanse kaas, spinazie en verse pasta

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...