93 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloembonenfruitgroentekaasknoflooklauriermelknotenolijfoliepeperpeterselierundvleestijmtomatenpureeuivisvleeswaterwortelzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf en piperade - Runderstoofpot met paprika en tomaat

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Rundergies

Ingrediënten:
bloem, boter, koffieroom, kruidnagel, laurier, rode paprika, runderbouillon, rundvlees, tomatenpuree en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Rundvlees op Bourgondische wijze

Ingrediënten:
bloem, boter, braadjus, champignon, dunne room, majoraan, paprikapoeder, rode wijn, rundvlees, spekblokjes, tomatenpuree, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees

Recept van Mijn Recepten:

Rundergoulash met rijst

Ingrediënten:
bakboter, goulashkruiden, kummel, olijfolie, paprika, paprikapoeder, rundvlees, tomaat, ui, water en worcestersaus

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Goulashsoep

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, gele paprika, paprikapoeder, rode paprika, rundvlees, knoflook, tomatenpuree, ui, water en wortelen

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Goulashsoep

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, gele paprika, paprikapoeder, rode paprika, rundvlees, knoflook, tomatenpuree, ui, water en wortelen

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pasta 'ncasciata

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, broodkruim, ei, ham, kippenlever, knoflook, maccheroni, mozzarella, olijfolie, pecorino, rundvlees en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Italiaanse stoofpot

Ingrediënten:
groente, laurierblaadjes, rode wijn, rund, rundergehakt, rundvlees, selderij, suiker, knoflook, tomatenpuree, tuinkruiden, verse peterselie, verse tijm, boter en water

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoord rundvlees - brasato

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, mager runderstoofvlees, olijfolie, peper, rode wijn, rundermuis, rundvlees, tomaat, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Rundergebraad en croûte

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, bladerdeeg, eierdooier, gedroogde tomaten, gedroogd wit brood, paddestoel, groene flageolets, grove mosterd, kappertjes, knoflook, laurierblad, margarine, olijfolie, ontbijtspek, peterselie, rozemarijn, runderribeye, runderzijlende, sjalot, tijm, witte wijnazijn, zeezout en zwarte olijven

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Gulyásleves

Ingrediënten:
boter, bouillon, groene puntpaprika, karwijzaad, knoflook, lente ui, nieuwe aardappels, pasta, rundvlees, scherp paprikapoeder, selderij, tomaten en ui

Soort:
vlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Borstjtsj - minestrone alla russa

Ingrediënten:
aardappel, biet, boter, knoflook, rode biet, rundvlees, selderijhart, suiker, tomaat, ui, verse bladpeterselie, vleesbouillon, witte kool, wittewijnazijn, zout en zure room

Keuken:
Russisch / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf aux olives - Runderstoofpot met olijven en aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisgarnituur, beurre manié, fond, groene oliijven, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piperadegarnituur, pistou-garnituur, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Basis saus voor vlees

Ingrediënten:
bloem, boter, duif, eend, hert, kalf, kip, knoflook, lam, laurier, patrijs, plantaardige olie, rozemarijn, rund, sjalot, tomatenpuree, varken, vleesafsnijsel, vleesbouillon, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Haal meer recepten op...