10 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelciderbloemcayennepepercitroencitroensapcourgettecourgetteschildikke sojasausdroge witte wijneieidooierelleboogjesmacaronifettucinegarnaalgastriquegerookte zalmgevulde olijvenpreiroomsaffraansjalottagliatellezalmfiletzalmforelfilet
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Pasta met gerookte zalm en kappertjes

Ingrediënten:
crème fraîche, droge witte wijn, gerookte zalm, kappertjes, limoen, olie, prei, roomboter, tagliatelle, verse bieslook, peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
appelcider, boter, crème fraîche, peper, saffraan, sint-jakobsschelp, sjalot, troebel appelsap, verse pasta en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Macaroni met tonijnsaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, crème fraîche, elleboogjesmacaroni, gembersiroop, gevulde olijven, koffieroom, macaroni, peper, tonijn op olie, venkelknol en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tagliatelle met zalmforel

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, peper, tagliatelle, verse dille, verse peterselie, zalmforelfilet en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Fettucine met zalm en radicchio

Ingrediënten:
boter, citroensap, fettucine, peper, radicchio, room, sinaasappelsap, sjalot, visfond, zalmfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Ravioli au homard - Ravioli met kreeft

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, courgette, courgetteschil, crème fraîche, eidooier, gastrique, kreeftenfond, kreeftensaus, kreeftenvlees, pastadeeg, peper, prei, sjalot, visfumet, winterwortel, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren