Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloemcitroensapeieidooiergruyèreknoflooknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomsjalotslagroomspinaziesuikertijmuivolle melkwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

zeeduivel met melk

Ingrediënten:
bloem, boter, melk, tomatenpuree, ui, zeeduivelfilet, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Wortelsoep met melk

Ingrediënten:
boter, jonge worteltjes, knoflook, laurier, melk, ras el hanout, tijm, ui, witte rijst en wortelen

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Dikke erwtensoep met melk

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, croutons, gedroogde erwten, kalfsknie, melk, uien en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:

Gestremde melk met winterkool

Ingrediënten:
barbarakruid, boter, dilleschermen, dulse, karnemelk, kool, melk, ontbijtspek, oost-indische kers blad, room, stremsel, water en zout

Soort:
salade / soep/bouillon / bouillon / zuivel
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Brood, boter en vet

Ingrediënten:
aardappel, appelaquavit, bloem, druivenpitolie, gerookt varkensvet, gist, knoflook, melk, ölandmeel, roggemeel, tarwemeel, ui, varkenszwoerd, volkorenmeel, water, zout, zuurdesemstarter en zweedse geitenboter

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Quiche met groente

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, boter, ei, halfvolle room, hartig korstdeeg, melk, olijfolie, room, snijbiet, spinazie, tijm, waterkers, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelkroketjes met groente

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, ei, groente, kruimige aardappel, melk, olijfolie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Dressings en marinades:

Groenten met kerrie

Ingrediënten:
aardappel, bloemkool, boter, broccoli, groentebouillon, knolselderij, koolrabi, koriander, maïsbloem, marinade voor groenten met kerrie, melk, patisson, selderijblad en wortelen

Soort:
vegan
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Hachis met groenten

Ingrediënten:
boter, gehakt, kaas, kerrie, kruimige aardappel, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, prei, rode paprika, spitskool, knoflook, uien en melk

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Moro:

Aubergine-paprikasalade met gekarameliseerde boter en yoghurt

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, gekaramelliseerde boter, knoflook, melk, olijfolie, rode paprika, verse koriander, yoghurt, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Cannelloni met kaas en groente

Ingrediënten:
artisjok, bloem, boter, cannelloni, courgette, doperwt, melk, parmezaanse kaas, prei, sperziebonen, stracchino, tomaat en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Gevulde omelet met groenten

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, boter, ei, gerookte tofu, melk, olijfolie, room, snijbiet, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...