Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbloembotercitroensapeigemberkippenbouillonknoflookkomkommerkorianderolieolijfoliepeperpeterselieplantaardige olierode paprikasjalotsuikertijmtomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Marokkaanse keuken:

gekonfijte tomaten

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, boter, kaneel, oranjebloesemwater, saffraandraadjes, suiker en tomaat

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Sperziebonen met tomaat

Ingrediënten:
arachideolie, ketjap benteng manis, olie, paprikapoeder edelsusz, sambal oelek, sliertsjalot, sperziebonen, stengelui, tomaat, ui, voorjaarsui en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Roerei met tomaten

Ingrediënten:
arachideolie, ei, geklaarde boter, ghee, peper, tomaat, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch / Europees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippesoep met tomaten

Ingrediënten:
arachideolie, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, mager kippenvlees, peper, rijst, sambal oelek, tomaat, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / etherische olie
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Paprika met tomaat

Ingrediënten:
arachideolie, knoflook, olie, peper, rode paprika, sambal oelek, tomaat, ui, verse bladselderij en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Varkensvlees met paprika's en tomaten - babi paprika dan tomat

Ingrediënten:
arachideolie, barbecuesaus, chinese tomatensaus, citroensap, groene paprika, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, magere varkenslappen, rode spaanse peper, sambal oelek, suiker, tomaat, ui, voorjaarsui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gehaktballen met tomaten

Ingrediënten:
ei, extra vergine olijfolie, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rundergehakt, tomaten, ui, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Tomaten met schapekaasvulling

Ingrediënten:
knoflook, olie, paneermeel, schapenkaas, tomaat, verse basilicum, verse peterselie, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Havergort met tomaten

Ingrediënten:
gemalen kaas, groentebouillon, havergort, knoflook, olie, sjalotjes, tomatensap, vleestomaten, water en zwarte olijven

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Warme tomaten

Ingrediënten:
basilicum, olie, peper, rozemarijn, tomaten en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / eenpansgerecht
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Tomaat-komkommersalade

Ingrediënten:
azijn, bosui, groene spaanse peper, komkommer, olie, suiker, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:

Tomaten-venkelbroodjes

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eieren, fijne tafelsuiker, boter, instantgist, olie, zout, tomatenpuree, venkelzaad en volle melk

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Ontbijt / diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Knoflookrijst met tomaten

Ingrediënten:
groentebouillon, knoflook, olie, paprikapoeder edelsusz, prei, tomatenpuree, ui, verse peterselie, vleestomaat, zilvervliesrijst en zout

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

snoekbaars met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, doorregen spek, droge witte wijn, ei, mayonaise, milde mosterd, olie, peper, sjalot, snoekbaars, tomaat, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mungboon soep met tomaat

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, druivenpitolie, fenegriekzaad, gedroogde rode chilipeper, gember, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, lente-ui, maïsolie, mungbonen, stevige tofu, tomaat, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...