Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Ontbijt uit Het complete keto-dieet kookboek:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: