114 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebieslookdonkere sesamoliedruivenpitolieeigembergerookte tofugroentebouillonknoflookkorianderlente-uimaïsolieneutrale olieolieolijfoliepeterseliesesamoliesesamzaadsojasausstevige tofusuikerwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kimchisoep met tofu

Ingrediënten:
donkere sesamolie, groentebouillon, kimchi, koreaanse rode peperpasta, witte kortkorrelrijst, lente-ui, miso, rijstazijn, sojasaus, taugé, zijdetofu en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Tofu gevuld met varkensvlees

Ingrediënten:
bamboescheuten, bosui, chinese champignons, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, tofu, varkensspek, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Traditionele goulashsoep met tofu

Ingrediënten:
druivenpitolie, groene kool, groentebouillon, knoflook, maïsolie, paprikapoeder, stevige tofu, tomaat, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Koolraaptortilla met gerookte tofu

Ingrediënten:
ei, gerookte tofu, knoflook, koolraap, koriandergroen, melk, olijfolie, pimenton de la vera dulce, ui, vastkokende aardappel, witte aceto balsamico, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Tofu Asian SoFine

Ingrediënten:
groenten, kruiden, marinade, pastinaak, rijstnoedels, soja, sojabonen, specerijen, tofu, vet, water, zonnebloemolie en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Aardappels met tofu-avocado dip

Ingrediënten:
bosuien, boter, komijnzaad, korianderzaad, mild paprikapoeder, nieuwe aardappels, olijfolie, rijpe avocado’s, stevige tofu, tijm, knoflook, zout, zoutvlokken en zwarte peper

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Chili Sin Carne met tofu en ijsbergsla

Ingrediënten:
bieslook, crème fraîche, knoflook, gedroogde tijm, gemalen komijn, ijsbergsla, kokosolie, mais, olijfolie, paprikapoeder, peper, 
zout en peper, prei, rode paprika, tofu, tomatenpuree en ui

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Chili Sin Carne met tofu en ijsbergsla

Ingrediënten:
crème fraîche, knoflook, gedroogde tijm, gemalen komijn, ijsbergsla, kokosolie, mais, olijfolie, paprikapoeder, peper, 
zout en peper, prei, rode paprika, tofu, tomatenpuree, ui en verse bieslook

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Chili Sin Carne met tofu en ijsbergsla

Ingrediënten:
bieslook, crème fraîche, knoflook, gedroogde tijm, gemalen komijn, ijsbergsla, knoflook, kokosolie, komijn, mais, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peper, prei, rode paprika, knoflook, tijm, tofu, tomatenpuree, ui en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Tofu met vijf kruiden, gestoomde aubergines en kardemompassata

Ingrediënten:
aubergine, bloem, bosui, chinees vijfkruidenpoeder, citroengras, fijne kristalsuiker, gemalen kardemom, gember, grof zeezout, knoflook, lichte sojasaus, maïzena, mirin, rijstazijn, rode chilipeper, sesamolie, shaoxing-rijstwijn, thaise sjalotjes, tofu, tomatenpassata, tomatenpuree, witte peper, zonnebloemolie, zwarte peper en zwart sesamzaad

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Tofu met groenten - pad pak tow-hoo

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, champignon, knoflook, kratiem, nam pla, oestersaus, olie, peultjes, rode paprika, suiker, taugé, thaise vissaus, tofu, ui, witte peper en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met tofu

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, tofu, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met taugé, ui en sojasaus - toemis tahoe

Ingrediënten:
arachideolie, ketjap benteng asin, knoflook, olie, peper, sambal badjak, sambal trassi, tahoe, taugé, ui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / soja
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Tofoeburgers op z'n Aziatisch

Ingrediënten:
arachideolie, arame, donkere sesamolie, kombu, lente ui, neutrale olie, paneermeel, panko, peper, sesamzaad, sojasaus, tofu, wakame en zout

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Wontonsoep

Ingrediënten:
bieslook, gember, groentebouillon, lente ui, peper, sesamolie, tofu, wontonvellen en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Tofoe-tempmpéburger

Ingrediënten:
arachideolie, arame, donkere sesamolie, kombu, lente ui, neutrale olie, paneermeel, panko, peper, sesamzaad, sojasaus, tempé, tofu, wakame en zout

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Tofoe-sesamburgers met adukibonen

Ingrediënten:
adukibonen, arachideolie, arame, donkere sesamolie, kombu, lente ui, neutrale olie, paneermeel, panko, peper, sesamzaad, sojasaus, tofu, wakame en zout

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...