Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Geroosterde kip met citroen en kruiden
- Ingrediënten:
- boter, citroen, franse kwark, kip, kippenbouillon, laurierblad, peper, tijm, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, druivenpitolie, gedroogde tijm, kerrie, kip, knoflook, knolselderij, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, ui, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept van Jenny Alvares:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Noma:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Cajun koken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Spis:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress: