Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Gebraden lamsschouder met rozemarijn
- Ingrediënten:
- bloem, bruine fond, extra vergine olijfolie, kruiden, kippenbouillon, lamsschouder, rozemarijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, salie, slagroom, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Basisrecept uit Thuis bij Jamie:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Picknick uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Kochen für zwei:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Speisekammer:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: